Om oss

Trygghet/Tillgänglighet

Du som kund ska känna dig trygg att du alltid kan nå oss, att vi kommer enligt avtalade tider, att vi meddelar dig och att vi alltid håller vad vi lovar. Alla inom Hembo har sekretess och tystnadsplikt, vi säkerställer att nycklar och viktiga handlingar bevaras säkert och personalen bär alltid arbetskläder och legitimation med Hembo´s logotryck så du lättare kan identifiera när vi kommer till dig.

Kompetens

Våra medarbetare är erfarna och utbildade sjuksköterskor, arbetsterapeut fysioterapeut, undersköterskor och omvårdnadspersonal. Måna om att alltid visa stor respekt för våra kunders integritet och livserfarenheter. Vi arbetar på ett professionellt och trygg sätt med lika hög ambition att alltid informera och vidare utbildas personalen kontinuerligt.

Kontinuitet

Vi arbetar ständigt för att öka kontinuiteten hos våra kunder. Du ska känna igen och känna Dig trygg med personalen som kommer till dig. Du tilldelas en kontaktperson som du och dina anhöriga kan vända er till., som ser till att dina beviljade insatser planeras och utförs enligt dina behov och önskemål och alltid i samråd med dig.

Varmt välkomna att kontakta oss !